De locaties van Groepspraktijk Fysiotherapie & Manuele therapie

Om onze klanten in de buurt van Veendam goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij meerdere locaties geopend. Op de verschillende plekken bieden wij meerdere vormen van fysiotherapie. Weet u al welk type geschikt voor u is? Dan vindt u hier op welke plek u moet zijn en wie u daar kan helpen. Al deze praktijken hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Het secretariaat van onze Groepspraktijk is per 1 juli 2021 aan de Pommerse Bocht 8 gevestigd !!

.

Praktijk voor fysiotherapie Veendam

Fysiotherapie Veendam

Groepspraktijk Fysiotherapie & Manuele therapie ligt aan de Pommerse Bocht 8 in Veendam. Wij verzorgen hier naast algemene fysiotherapie ook manuele therapie, kinderfysiotherapie, en dry needling. U wordt hier behandeld door Gerjan Kruimink, Robert Bock en Annemarijke Marsman. Deze praktijk opent ’s morgens om 8.00 uur. Er is hier volop parkeergelegenheid.

 

Wilt u zich hier laten behandelen?
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0598 622 165 of stuur een e-mail naar veendam@groepspraktijkfysiotherapie.nl

Neem contact op
Behandelkamer Veendam

"Een verwijzing is niet nodig."

De praktijk voor fysiotherapie in Wildervank

Fysiotherapie in Wildervank

Onze praktijk in Wildervank bevindt zich op een herkenbare locatie, in een karakteristiek herenhuis bij de gele brug. Achter het pand vindt u volop parkeergelegenheid. U wordt bij ons altijd door dezelfde fysiotherapeut behandeld, op het tijdstip dat u het beste schikt. Er is geen volle wachtkamer, dus tijdens werkdagen helpen wij u binnen 24 uur. U wordt hier behandeld door Hans Tammeling en Helma van Linge, die gespecialiseerd is in oedeemtherapie en dry needling.

 

Openingstijden

Wij zijn dagelijks geopend van 07.30 tot 18.30 uur en bovendien 2 avonden in de week, op wisselende dagen, tot 22.00 uur. Onze ervaring is dat er ook behoefte kan zijn om een afspraak te maken op de zaterdag. Wij willen deze mogelijkheid aanbieden. Voor overleg hierover kunt u ons per telefoon of per e-mail benaderen.

 

Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0598 625 478 of per e-mail op wildervank@groepspraktijkfysiotherapie.nl

 

Neem contact op
Behandelkamer fysiotherapeut Wildervank

"Wij wijzen u er graag op dat u als patiënt de vrijheid heeft om naar de fysio van uw keuze te gaan, ook als u een verwijzing heeft."

" Ondanks het feit dat u bij ons een trap op moet van 6 treden, zien wij onze praktijk als laagdrempelig en met veel aandacht voor u als persoon "

Fysiotherapie in Muntendam

Groepspraktijk Fysiotherapie & Manuele Therapie zit ook in Muntendam, aan de Domela Nieuwenhuisweg 28 (De Gilde). Deze locatie is er op ingericht om u een optimale fysiotherapeutische behandeling/begeleiding te geven.

 

Als algemeen fysiotherapeut behandelt Jori Leppink hier mensen met beperkingen van het houdings- en bewegingsapparaat. Bewegen is de normaalste zaak van de wereld. Wij denken hier normaal niet zo over na. Deze vanzelfsprekendheid verdwijnt echter bij het krijgen van een beperking. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan na overbelasting, na een operatie of door een neurologisch beeld als Parkinson of MS. Ook het ouder worden kan klachten geven. Stijfheid, immobiliteit, bewegingsarmoede, krachtsverlies of pijn. Cliënten met deze klachten komen bij de fysiotherapeut terecht. Verbetering is goed te realiseren.

 

Het doel van de behandeling, onder meer bestaande uit massage- en oefentherapie, is een beter functioneren van het bewegingsapparaat van de cliënt. Preventieve begeleiding, verbetering van klachten en het in stand houden van het bewegend functioneren is erg belangrijk in de fysiotherapiepraktijk.

Wilt u een intake plannen?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0598-613945 of stuur een e-mail naar muntendam@groepspraktijkfysiotherapie.nl

 

Neem contact op

"Wij behandelen u binnen 24 uur, ook zonder verwijzing."

Sportschool Ron Haans in Veendam

Sportschool Quantumfit

Onze Groepspraktijk Fysiotherapie & Manuele therapie heeft een eigen behandelkamer in sportschool Ron Haans. Er kan alleen op afspraak en op bepaalde tijdstippen op deze locatie worden behandeld. Daarnaast kunt u onder persoonlijke begeleiding gebruikmaken van de apparatuur van de sportschool. Gerjan Kruimink, Robert Bock en Jori Leppink zijn de behandelend fysiotherapeuten op deze locatie.

 

Robert Bock is elke dinsdagavond aanwezig van 17.00 tot 21.30 uur. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0598 622 165 of 0598 613 945.

 

Neem contact op
Quantumfit in Veendam

"Wij behandelen u binnen 24 uur, ook zonder verwijzing."