Groepspraktijk Fysiotherapie & Manuele Therapie heeft locaties in Veendam, Muntendam en Wildervank;
De locaties van Groepspraktijk Fysiotherapie

Om onze klanten in de buurt van Veendam goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij meerdere locaties geopend. Op de verschillende plekken bieden wij meerdere vormen van fysiotherapie. Weet u al welk type geschikt voor u is? Dan vindt u hier op welke plek u moet zijn en wie u daar kan helpen. Al deze praktijken hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Bent u in de buurt van Groningen op zoek naar dry needling of lymfedrainage? Neem dan contact op met Groepspraktijk Fysiotherapie.

Praktijk voor fysiotherapie Veendam

De Groepspraktijk Fysiotherapie ligt aan de Pommerse Bocht 8 in Veendam. Wij verzorgen hier naast algemene fysiotherapie ook manuele therapiekinderfysiotherapie, en dry needling. U wordt hier behandeld door Gerjan Kruimink, Robert Bock en Annemarijke Marsman. Deze praktijk opent ’s morgens om 8.00 uur. Er is hier volop parkeergelegenheid.

Wilt u zich hier laten behandelen? 
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0598 - 622 165 of stuur een e-mail naar veendam@groepspraktijkfysiotherapie.nl.

 

Bent u in de buurt van Groningen op zoek naar dry needling of lymfedrainage? Neem dan contact op met Groepspraktijk Fysiotherapie.

"Een verwijzing is niet nodig."

Laat u behandelen door Groepspraktijk Fysiotherapie & Manuele Therapie;

De praktijk voor fysiotherapie in Wildervank

Onze praktijk in Wildervank bevindt zich op een herkenbare locatie, in een karakteristiek herenhuis bij de gele brug. Achter het pand vindt u volop parkeergelegenheid. U wordt bij ons altijd door dezelfde fysiotherapeut behandeld, op het tijdstip dat u het beste schikt. Er is geen volle wachtkamer, dus tijdens werkdagen helpen wij u binnen 24 uur. U wordt hier behandeld door Hans Tammeling en Helma van Linge, die gespecialiseerd is in oedeemtherapie en dry needling.

 

Openingstijden

Wij zijn dagelijks geopend van 07.30 tot 18.30 uur en bovendien 2 avonden in de week, op wisselende dagen, tot 22.00 uur. Onze ervaring is dat er ook behoefte kan zijn om een afspraak te maken op de zaterdag. Wij willen deze mogelijkheid aanbieden. Voor overleg hierover kunt u ons per telefoon of per e-mail benaderen.

Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0598 - 625 478 of per e-mail op wildervank@groepspraktijkfysiotherapie.nl.   

 

Laat u behandelen door Groepspraktijk Fysiotherapie & Manuele Therapie;

"Wij wijzen u er graag op dat u als patiënt de vrijheid heeft om naar de fysio van uw keuze te gaan, ook als u een verwijzing heeft."

" Ondanks het feit dat u bij ons een trap op moet van 6 treden, zien wij onze praktijk als laagdrempelig en met veel aandacht voor u als persoon " 

Met fysiotherapie en gerichte training bent u sneller van uw klachten af;

Fysiotherapie in Muntendam

De praktijk voor fysiotherapie in Muntendam bevindt zich in het fraaie en karakteristieke oude gemeentehuis. U vindt hier 2 behandelruimtes, maar ook een fitnessruimte en het secretariaat van Groepspraktijk Fysiotherapie & Manuele Therapie.

Als algemeen fysiotherapeut behandelt Bonne Holwerda hier mensen met beperkingen van het houdings- en bewegingsapparaat. Bewegen is de normaalste zaak van de wereld. Wij denken hier normaal niet zo over na. Deze vanzelfsprekendheid verdwijnt echter bij het krijgen van een beperking. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan na overbelasting, na een operatie of door een neurologisch beeld als Parkinson of MS. Ook het ouder worden kan klachten geven. Stijfheid, bijvoorbeeld, immobiliteit, bewegingsarmoede, krachtsverlies of pijn. Cliënten met deze klachten komen bij de fysiotherapeut terecht. Verbetering is vaak goed te realiseren.

Het doel van de behandeling, onder meer bestaande uit massage- en oefentherapie, is een beter functioneren van het bewegen van de patiënt. Preventieve begeleiding, verbetering van klachten en het in stand houden van het bewegend functioneren is erg belangrijk in de fysiotherapiepraktijk.

Wilt u een intake plannen?
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0598 - 613 945 of stuur een e-mail naar muntendam@groepspraktijkfysiotherapie.nl.

 

Wij bieden kinderfysiotherapie in de omgeving Veendam;

"Wij behandelen u binnen 24 uur, ook zonder verwijzing."

In de buurt van Muntendam op zoek naar behandeling van etalagebenen? Kom dan naar Groepspraktijk Fysiotherapie;

Sportschool Quantumfit in Veendam

Onze Groepspraktijk Fysiotherapie heeft een eigen behandelkamer in sportschool Quantumfit. Er kan alleen op afspraak en op bepaalde tijdstippen op deze locatie worden behandeld. Daarnaast kunt u onder persoonlijke begeleiding gebruikmaken van de apparatuur van de sportschool. Gerjan Kruimink en Robert Bock zijn de behandelend fysiotherapeuten op deze locatie.

 

Robert Bock is elke dinsdagavond aanwezig van 17.00 tot 21.30 uur. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0598 - 622 165 of naar 06 - 535 52 485.

 

Een sportfysiotherapie- of revalidatiebehandeling nodig in de omgeving Wildervank? Kies Groepspraktijk Fysiotherapie;